Известие

Collapse
No announcement yet.

НОВ МАНИАК НА 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НОВ МАНИАК НА 33

ОТ ЕДНА СЕДМИЦА И АЗ СЪМ ГОРД СОБСТВЕНИК НА 33 1.7 ИЕ БЕШЕ ЗАПУСТЯЛА НА 120000 РЕАЛНИ КИЛМЕТРА С КЛИМАТИК 93 .С СМЕНЕНИ РОЛКИ АНГЕНАЖИ ОБАЧЕ НИ БЕШЕ ПАЛЕНА 3 ГОДИНИ ТРЯБВА ДА Я КАРАМ В КАТ ЗА ПРЕРЕГИСТРАЦИЯ АМА Я СТЯГАМ ПРЕД БЛОКА КОЛКОТО МОГА НАДЯВАМ СЕ ПАТИЛИТЕ ГЛАВИ ДА МИ ПОМАГАТЕ С САВЕТИ

Здрасти и честита нова придобивка.Качи някоя и друга снимкчица на алфата.Съвет винаги ще получиш, във форума има много компетентни хора.
    sigpic
    Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
    BMW E30
    BMW E36

Comment

СЕГА КАТО Я ИЗМИЯ ВЕДНАГА КАЧВАМ ЗЕХ Я ЗА 700 НЗ ДАЛИ Е добре единствено няма капачка за маслото ,сложен и някъф гаден найлон и нз от къде да намеря БЛАГОДАРЯ ЗА ГОТОВНОСТА ЗА ПОМОЩ

Comment

700 лева е добре за 33ка .. ама докато не видим снимки трудно ше ти кажем със сигурност ... а ако е на реални километри ... то такъв вариант няма
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Всички ще помагаме кой с каквото може.Ако имаш въпроси питай.И аз като теб я стягам алфата пред входа и благодаря от сърце на колегите за помощта,която са ми оказвали.
          Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
          Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
          Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
            ... а ако е на реални километри ... то такъв вариант няма
            Има,има...

Comment

Ела в неделя на срещата Стънимире, ако не дойдеш нема ти проговоря поиче
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

кажете от къде да си намеря капачка за маслото че я няма това ми е голяма мъка

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                  кажете от къде да си намеря капачка за маслото че я няма това ми е голяма мъка
                  Честито колега за колата!!!
                  От къде си???
                  Ако си от софия обърни се към Lisan, гаранция ще има някоя останала...
                  Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
                    Честито колега за колата!!!
                    От къде си???
                    Ако си от софия обърни се към Lisan, гаранция ще има някоя останала...
                    как и къде да намеря този лисан от сф съм да

Comment

Какъв собственик на 33-ка си щом не ползваш LISAN SERVICE.Прегледай това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=25984
                      Рано или късно всички отиват там.И по-добре да е рано.
                      Last edited by JORDANGT; d.m.y г., 23:10.

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

ми все пак я имам от няколко дни и не съм запознат с сервизите мерси за съвета

Comment

33

Лисан е МНОГО добър майстор,а е и свестен като човек.няма да сбъркаш ако се запознаеш с него

Comment

Първоначално публикувано от montana Покажи съобщение
                            Лисан е МНОГО добър майстор,а е и свестен като човек.няма да сбъркаш ако се запознаеш с него
                            благодаря за съвета колега мисля преди да ида при лисан да си сменя маслата ; и да си балансирам гумите , днес купих масло за скоросната кутия на кастрол дано е добро имам малък проблем с затварянето на преднея капак ключалката не иска да захапе самата кука на капака . дайте акъл как да действам ,все пак не ми се иска за сичко до посещавам Лисан , трябва да се уча като истински алфист и горд член на клуба

Comment

Здравей колега честито 33, за капака най-вероятно се е смъкнала ключалката надолу(на мойта това е редовен номер) разхлаби я с ключе 10 и я вдигни малко нагоре, ако имаш нужда от помощ аз съм в Надежда 3 ,ако си наблизо свиркай
                              EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                              Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                              Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Working...
                              X